5 Ακραίες ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίζονται πως πήγαν σε παράλληλη διάσταση. Με την 3η θα κολλήσετε άσχημα! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

5 Ακραίες ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίζονται πως πήγαν σε παράλληλη διάσταση. Με την 3η θα κολλήσετε άσχημα!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   5:00 π.μ.  |  Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018


1. Ο τύπος που εμφανίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τόκιο με ένα διαβατήριο μιας χώρας που δεν υπάρχει, η οποία λέγεται Taured.

Αυτός ο άντρας είπε στο τελωνείο πως είχε πάει στην Ιαπωνία για δουλειές και πως είχε όλα τα χαρτιά, συνάλλαγμα από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, επιταγές από μία άγνωστη τράπεζα και δίπλωμα που είχε βγει στο Taured. Τον έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο μέχρι να δουν τι θα τον κάνουν και δύο αστυνομικοί ήταν έξω από την πόρτα του δωματίου του.

Όταν πήγαν όμως το πρωί να δουν τι κάνει, είχε εξαφανιστεί. Βρισκόταν στον 15ο όροφο, πάνω από έναν πολυσύχναστο δρόμο και το να βγήκε από το παράθυρο είναι απίθανο, αν όχι αδύνατο. Η αστυνομία τον έψαξε, αλλά ποτέ δεν βρήκε κάτι πάνω στον άντρα από το Taured.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ιστορία του.

2. Η γυναίκα που ξύπνησε ένα πρωί και όλη της η ζωή είχε αλλάξει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 57ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ!
Η Lerina Garcia ξύπνησε ένα πρωί και παρατήρησε μικρές διαφορές. Τα σεντόνια δεν τα είχε ξαναδεί και οι πυτζάμες που φορούσε ήταν λίγο διαφορετικός από αυτές με τις οποίες είχε πέσει για ύπνο. Το πράγμα έγινε πολύ πιο παράξενο όταν πήγε στη δουλειά και της είπαν πως το γραφείο της δεν ήταν δικό της και πως δούλευε στο ίδιο κτήριο αλλά σε διαφορετικό τμήμα, με ένα αφεντικό που δεν είχε ξαναδεί.

Μπερδεμένη, γύρισε στο σπίτι της και είδε εκεί τον πρώην της – μόνο που δεν ήταν πρώην της, ήταν ακόμα μαζί. Ο νέος της φίλος, με τον οποίο έβγαινε για μήνες, δεν ήταν πουθενά. Η Lerina πιστεύει πως ξύπνησε εδώ, αλλά είναι από μία παράλληλη πραγματικότητα.

Διαβάστε όλη της την ιστορία εδώ.


3. Η καλύβα στο Πέτρινο Δάσος του Markawasi που οδηγεί σε μία παράλληλη διάσταση.

Μία μέρα, μία γυναίκα και οι φίλοι της είχαν κατασκηνώσει κοντά σε ένα μυστηριώδες δάσος, όταν άκουσαν μουσική να έρχεται από ένα μικρό, πέτρινο καλύβι το οποίο είχε και αναμμένους δαυλούς. Ισχυρίζονται πως είδαν ανθρώπους να φοράνε ρούχα του 17ου αιώνα και να χορεύουν και η περίεργη γυναίκα πήγε να δει από κοντά.

Πριν μπει μέσα, ένας φίλος την τράβηξε και το μισό της σώμα παρέλυσε αμέσως – το μισό που είχε περάσει την πόρτα. Κάποιοι πιστεύουν πως η γυναίκα πέρασε κάποιου είδους πύλη και όταν την τράβηξε, βίωσε μία αλλαγή που τράνταξε το νευρικό της σύστημα και είχε ως αποτέλεσμα την μερική της παράλυση.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ιστορία.

4. Ο παράξενος άντρας από έναν άλλον κόσμο που κατέληξε να είναι ναυαγός στην Γερμανία.

Ένας παράξενος άντρας εμφανίστηκε σε ένα χωριό, όπου τον συνέλαβαν και τον ανέκριναν οι αρχές. Η μόνη κατανοητή γλώσσα που μιλούσε ήταν μία σπασμένη παραλλαγή των Γερμανικών, αλλά είπε πως το όνομά του ήταν Jophar Vorin και ισχυρίστηκε ότι ήταν από ένα μέρος του κόσμου που λεγόταν Sakria.

Είπε πως έψαχνε τον χαμένο του αδερφό, τον οποίο είχε χάσει σε ένα ναυάγιο. Ενώ είχε γεωγραφικές πληροφορίες σε σχέση με τον πλανήτη του, ο οποίος είχε 5 διαμερίσματα γνωστά και ως Sakria, Aflar, Aslar, Auslar και Euplar, δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο του στην ξηρά και κατέληξε να ζει στο Βερολίνο, όπου ήταν θέμα συζήτησης στην επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο.

Δείτε ολόκληρη την ιστορία του εδώ.

5. Το σύμπαν στο οποίο οι Beatles ποτέ δεν χωρίστηκαν.

Το 2009, ένας άντρας με το όνομα James Richards ήταν στο Livermore της Καλιφόρνια και οδηγούσε σπίτι από το Turlock μαζί με τον σκύλο του. Ισχυρίζεται πως όταν έκανε στην άκρη για να κατουρήσει το κουτάβι του, άρχισε να κυνηγάει ένα λαγό και εκείνος την ακολούθησε, αλλά περδικλώθηκε και έπεσε λιπόθυμος.

Όταν συνήλθε, ήταν δίπλα σε ένα παράξενο μηχάνημα, στην εταιρία ενός άντρα που λεγόταν Jonas, ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε βρει το λιπόθυμο σώμα του ενώ είχε πάει σε επαγγελματικό ταξίδι με μία εταιρία που κάνει ταξίδια σε παράλληλες διαστάσεις.

Έπιασαν την κουβέντα και μίλησαν και για τη μουσική. Τότε, ο άντρας κατάλαβε πως στην διάσταση αυτή όχι μόνο υπάρχουν οι Beatles αλλά είναι ακόμα ζωντανοί και φτιάχνουν ακόμα μουσική. Του έδωσε μάλιστα και μία κασέτα που λεγόταν “Everyday Chemistry,” και είχε κομμάτια που ποτέ δεν έφτιαξαν οι Beatles στην δική μας διάσταση.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html