Γονείς προσοχή! Μην αφήσετε το παιδί σας να δοκιμάσει κρασί μέχρι τα 11 του γιατί... « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Γονείς προσοχή! Μην αφήσετε το παιδί σας να δοκιμάσει κρασί μέχρι τα 11 του γιατί...

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   6:30 μ.μ.  |  Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Γονείς προσοχή! Μην αφήσετε το παιδί σας να δοκιμάσει κρασί μέχρι τα 11 του γιατί...

Είναι σύνηθες φαινόμενο να δίνουν οι γονείς σε μικρά παιδιά μια γουλιά κρασί, ειδικά σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή μεγάλες γιορτές.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβαλε Κρυφή Κάμερα Για Να Πιάσει Στα Πράσα Τη Γυναίκα Του. Όμως Αντίκρυσε Κάτι Άλλο
Ωστόσο αυτό το γεγονός θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς νέα έρευνα έδειξε οτι τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει κρασί, μέχρι την ηλικία των 11 ετών, καταλήγουν να γίνονται πότες στα εφηβικά τους χρόνια.

Η μελέτη έδειξε πως τα παιδιά αυτά μετά από δύο χρόνια, πιθανώς να αρχίσουν να πίνουν κανονικά ποτό, ενώ είναι τέσσερις φορές πιθανότερο να μεθύσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, που θα ξκινήσουν να καταναλώνουν αλκοόλ! Όλα αυτά συγκριτικά με τα παιδιά εκείνα, που δεν δοκιμάζουν αυτό το διάστημα.

Η μελέτη διενεργήθηκε στις ΗΠΑ, όπου οι γονείς επιχειρούν να εγκαταλείψουν την ιεροτελεστία "μύησης" των μικρών στο ποτό. Η Kristina Jackson, η οποία ξεκίνησε την μελέτη από το Brown University του Rhode Island, είπε: "Η μελέτη μας παρέχει στοιχεία σε όσους δεν πιστεύουν πως κάτι τέτοιο ισχύει".

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο, πως αντίστοιχες μελέτες συνδέουν άρρηκτα τις συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ των γονιών με το παιδί τους. Σύμφωνα με μία βρετανική έρευνα, τα παιδιά που βλέπουν τους γονείς τους να καταναλώνουν αλκοόλ, αυξάνει τις πιθανότητες τους να δοκιμάσουν μέχρι τα 13!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html