Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: O φρικτός λόγος που αυτό το παιδί ξύπνησε με έγκαυμα στο λαιμό « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: O φρικτός λόγος που αυτό το παιδί ξύπνησε με έγκαυμα στο λαιμό

Κατηγορία Περίεργα στις   10:00 μ.μ.  |  Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο 15χρονος Nickolas Conrad ήταν στο σπίτι ενός φίλου του για διανυκτέρευση μαζί με άλλους 5 φίλους όταν ξύπνησε από έντονο πόνο στο λαιμό του.

Στην αρχή , το νεαρό αγόρι δεν ήταν σίγουρο για το τι συνέβαινε, απλά ξύπνησε με ένα τρομακτικό συναίσθημα στο κέντρο του λαιμού του.

«Ένοιωσα ένα απίστευτο κάψιμο στο λαιμό μου κ όταν ξύπνησα άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω » είπε ο Conrad στο ΚΤHV . «Ήταν ο χειρότερος πόνος της ζωής μου «
‘Όπως αποδείχτηκε , αυτό που συνέβη κ ξύπνησε τον έφηβο δεν ήταν ατύχημα.Ο Conrad ήταν το θύμα της νεότερης διαδικτυακής πρόκλησης που λέγεται «hot water challenge» , στην οποία , κάνεις ένα ποτό με βραστό νερό ή το ρίχνεις στο λαιμό ενός ανυποψίαστου θύματος.

Τα υπόλοιπα παιδιά του ρίξανε βραστό νερό ενώ ο Conrad κοιμόταν .

Δεν είναι πλέον φίλοι μου κ δεν πρόκειται να ξαναγίνουν» πρόσθεσε ο Conrad , μιλώντας για τους συμμαθητές του που επιχείρησαν αυτή την πρόκληση πάνω του .

Περιττό να αναφέρουμε , το γεγονός ότι η μητέρα του , Mickey , είναι αηδιασμένη από αυτό που συνέβη στο γιο της.

Σκέφτηκα ότι θα ήταν ατύχημα , αλλά όταν έμαθα ότι ήταν σκόπιμο , διαπίστωσα το πόσο ανησυχητικό είναι » είπε στο KTHV . «Ποτέ μη λες , το δικό μου παιδί δεν θα το έκανε ποτέ και μορφώστε τα «

Δεν έχουν γίνει καταγγελίες και οι ενήλικοι που ήταν στο σπίτι , την ώρα εκείνη κοιμόντουσαν και δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε.

Η πρόκληση αυτή τώρα έχει ληφθεί πολύ σοβαρά στα σχολεία παγκοσμίως , με παντός υπευθύνους να ξεκαθαρίζουν ότι αυτό το » challenge » δεν πρέπει να προσπερνάτε ως ασήμαντο . Όχι μόνο υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν άνθρωποι άλλα οι παραβάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για επίθεση .

Αν έχετε παιδιά , φροντίστε να τα ενημερώσετε σχετικά με αυτή την επικίνδυνη πρόκληση!
toxwni.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html