Σοβαρά τραυματισμένος ο «Ανδρέας ο άνεργος». Άγνωστος τον χτύπησε με αξίνα στο κεφάλι « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Σοβαρά τραυματισμένος ο «Ανδρέας ο άνεργος». Άγνωστος τον χτύπησε με αξίνα στο κεφάλι

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   9:34 π.μ.  |  Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Σοβαρά τραυματισμένος ο «Ανδρέας ο άνεργος». Άγνωστος τον χτύπησε με αξίνα στο κεφάλι

Με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο του Πύργου ύστερα από ξυλοδαρμό που υπέστη, σήμερα το πρωί, στο κέντρο της πόλης μεταφέρθηκε ο Ανδρέας.

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες του Πύργου, ο Ανδρεάς ο άνεργος, το πρωί της Κυριακής. Ο καλοκάγαθος Ανδρέας βρισκόταν έναντι της πλατείας ΟΤΕ στην οδό Πατρών στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας άντρας, γνωστός του, του ζήτησε ένα τσιγάρο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιγγάνος τραγουδάει Παντελή Παντελίδη, ξεσηκώνει την γειτονιά και το video γίνεται viral 
Ο Ανδρέας πάντα ευγενικά του προσέφερε το τσιγάρο και ο άλλος άντρας, χρησιμοποιώντας μια αξίνα τον χτύπησε εντελώς απρόκλητα στο κεφάλι. Ο Ανδρέας σωριάστηκε στο έδαφος και άμεσα περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.



Ο δράστης της αιματηρής αυτής επίθεσης τράπηκε σε φυγή, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναζητήθηκε και συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκλονιστικό θαύμα που συνέβη το καλοκαίρι! Αληθινή μαρτυρία 


Αντιμετωπίζει κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικές βλάβης…

Σύμφωνα με πληροφορίες το εργαλείο που χρησιμοποίησε ο δράστης θα μπορούσε να έχει στερήσει τη ζωή του Ανδρέα. Με βάση πηγές του ilialive.gr ο δράστης χτύπησε τρεις φορές με την αξίνα στο κεφάλι τον Ανδρέα και μας μετέφεραν πως θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

Στην τοπική κοινωνία επικρατεί οργή για το περιστατικό και συγκίνηση για τον Ανδρέα που με το προσωπικό του στιλ έχει μετατραπεί σε μια μορφή γνωστή ανά το πανελλήνιο, που ποτέ όμως δεν πείραξε κανέναν. Μας έχει συνηθίσει να λέει αυτά που θέλει με το δικό του περιπαικτικό τρόπο και να είναι αγαπητός και συμπαθής σε όλους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΔΥΝΑΤΟΣ σεισμός ΠΟΛΛΩΝ Ρίχτερ | Πανικός και ΤΡΟΜΟΣ στους πολίτες! Φόβοι για… 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το χωριό της Αχαΐας που απειλεί με... ανεξαρτητοποίηση 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνίδα ηθοποιός κάνει πλαστική και μας το δείχνει! (ΦΩΤΟ) 

Πηγή: Dikaiologitika.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html