Κτήνος! Αυτός είναι ο άντρας που σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια το βρέφος! Δείτε τον..‌‌ « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Κτήνος! Αυτός είναι ο άντρας που σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια το βρέφος! Δείτε τον..‌‌

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

7856350263
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα μωράκι δολοφονήθηκε στην Πετρούπολη!

Το έγκλημα κράτησε 87 δευτερόλεπτα και το βρέφος είναι ένα αγοράκι 3.500 κιλών!
Η περιγραφή του υπόπτου και η νεκροψία
Την ίδια ώρα και όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon tv, είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες ο άνδρας αυτός να βρεθεί στα χέρια των Αρχών, ούτως ώστε να εξεταστεί για το περιστατικό.

«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου», δήλωσε επιπρόσθετα στο Star ο Πρόςδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.
Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά.

Τέλος, η εκπομπή Tatiana Live είχε δώσει νωρίτερα και την περιγραφή του άνδρα που φαίνεται στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας του καταστηματάρχη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα, περίπου 1.85, σχετικά εύσωμο, με κοντά, σκουρόχρωμα μαλλιά, με μία αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού. Επίσης έχει γένια στο πρόσωπο, αλλά όχι πολύ πυκνά και φορούσε ένα τζιν κι ένα μαύρο τζάκετ.
‌‌




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html