Γυμνή, αιμόφυρτη γυναίκα σε μπανιέρα ξενοδοχείου – Λύθηκε το μυστήριο λίγες ώρες αργότερα! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Γυμνή, αιμόφυρτη γυναίκα σε μπανιέρα ξενοδοχείου – Λύθηκε το μυστήριο λίγες ώρες αργότερα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:00 π.μ.  |  Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ναύπλιο: Γυμνή, αιμόφυρτη γυναίκα σε μπανιέρα ξενοδοχείου – Λύθηκε το μυστήριο λίγες ώρες αργότερα! | Newsit.gr
Την εικόνα μια νεαρής, γυμνής γυναίκας, πλημμυρισμένη στο αίμα, μέσα σε μπανιέρα, αντίκρισαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ στην Αργολίδα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος...

Συγκεκριμένα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και λίγο πριν εκπνεύσει το 2017, το ΕΚΑΒ Αργολίδας κλήθηκε από ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου για μια γυναίκα η οποία βρέθηκε από την σύντροφό της να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο μπάνιο του δωματίου.

Η νεαρή γυναίκα η οποία είχε επισκεφθεί το Ναύπλιο για τις γιορτές μαζί με τον σύντροφό της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω, έσπασε ένα ποτήρι και με το γυαλί έκοψε τις φλέβες της και στην συνέχεια βούτηξε γυμνή στην μπανιέρα του δωματίου που ήταν γεμάτη με νερό.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουσουλμάνος απαίτησε σε νοσοκομείο να κατέβει η εικόνας της Παναγίας! Δείτε όμως τι έγινε…
Ο σύντροφός της που αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε την ρεσεψιόν, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θορυβημένοι από το αναπάντεχο περιστατικό έτρεξαν άμεσα στο δωμάτιο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ συγχρόνως ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε την γυναίκα σε μισολιπόθυμη κατάσταση και την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διασώθηκε και διέφυγε τον κίνδυνο να χάσει την ζωή της, ύστερα από τις ιατρικές φροντίδες τους ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου.


Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html