Ασύλληπτη τραγωδία ! Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί στο δυστύχημα! Χαροπαλεύει ο πατέρας της - Τραυματίστηκε και η ανήλικη αδερφή της! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ασύλληπτη τραγωδία ! Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί στο δυστύχημα! Χαροπαλεύει ο πατέρας της - Τραυματίστηκε και η ανήλικη αδερφή της!

Κατηγορία Τροχαίο στις   6:06 μ.μ.  |  Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ασύλληπτη τραγωδία! Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί στο δυστύχημα της Κρήτης! | Newsit.gr

 Οι συγγενείς της κοπέλας είχαν πάει στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του αρραβωνιαστικού - Το δυστύχημα έγινε όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα - Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου είναι τρεις νεκροί και δύο τραυματίες - Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος
Η πιο ευχάριστη είδηση, ο αρραβώνας δύο νέων ανθρώπων, μετατράπηκε σε τραγωδία. Το νεαρό ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με το FlashNews, η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού.
 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κρήτη: Η βάφτιση έγινε… ΚΗΔΕΙΑ!!!
Όμως, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής, τόσο του ζευγαριού όσο και της μητέρας της κοπέλας. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της ενώ τραυματισμένη είναι και η ανήλικη αδερφή της, περίπου 14 ετών.
Σύμφωνα με το CretaLive, το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα ήταν 24 και 22 ετών… Η κοπέλα και οι συγγενείς της, ήταν από την Τήλο. Όταν έγινε το κακό, οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά. Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του άτυχου 24χρονου, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της, καθώς η ίδια επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε κοντά – κοντά, με το ΙΧ που οδηγούσε ο γιος της.

 
Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες ο απολογισμός της τραγωδίας
Το δυστύχημα έγινε μετά το μεσημέρι, στην εθνική οδό της Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Περίπου στις 15.00, στον ΒΟΑΚ, δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας το καθένα, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο ένα όχημα όπου επέβαιναν 5 άνθρωποι – το ζευγάρι και η οικογένεια της κοπέλας – οι τρεις να τραυματιστούν θανάσιμα και ένας να χαροπαλεύει.
  
Στο δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι ο οδηγός και η συνοδηγός. Στο σημείο έφτασαν από την αρχή 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η αστυνομία, ενώ η διέλευση των οχημάτων είχε διακοπεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φονική σύγκρουση έγινε εξαιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος.


Πηγή: zarpanews, flashnews, neakriti, ekriti, cretalive

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html