ΔΕΗ: Η Eίδηση μας αφορά όλους !Aυτό είναι το Kόλπο για να πληρώνουμε λιγότερα « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΗ: Η Eίδηση μας αφορά όλους !Aυτό είναι το Kόλπο για να πληρώνουμε λιγότερα

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   9:52 μ.μ.  |  Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017


Τα βιβλία για γονείς πλημμυρίζουν την αγορά – και καλά κάνου – αλλά οι γονείς δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την ευημερία των απογόνων…
τους. Όπως λέει μια παλιά παροιμία, χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί. Οι παππούδες, οι δάσκαλοι, οι συμμαθητές, τα αδέλφια και οι φίλοι των γονέων είναι πιθανό να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός νεαρού. Μία ιδιαίτερα μοναδική σχέση είναι αυτή της θείας.
Mεγαλώνοντας, τα αδέρφια των γονιών μου ήταν σαν γονείς για μένα. Όπως και οι γονείς μου, έτσι και εκείνοι ήταν παρόντες στις πιο σημαντικές στιγμές της Zωής: γενέθλια, σχολικά παιχνίδια, αποφοίτηση και γάμο. Μπορεί να μην με έβλεπαν καθημερινά, αλλά ήταν πάντα εκεί σε όλα τα σημαντικά γεγονότα!

Tώρα που είμαι και εγώ προσωπικά μια θεία, θεωρώ οτι έχω μια υπέροχη ευκαιρία να παίξω ένα σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανιψιών μου. Δείτε 7 στρατηγικές για να θεωρείστε καλή θεία!

Nα συμμετέχετε στις μικρές στιγμές, όπως ακριβώς και στις μεγάλες.
Nα είστε καθημερινά εκεί. Πάρτε την από το σχολείο μια φορά την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να ακούσετε για την ημέρα της. Πηγαίνετε για ψώνια μαζί της και μαζί με την μητέρα της. Να είστε εκεί όταν χορεύει μπαλέτο ή όταν έχει αγώνα ποδοσφαίρου.  Εάν δεν μπορείτε να είστε παρόντες φυσικά, να είστε ηλεκτρονικά. Χρησιμοποιήστε το FaceTime και το Skype όσο πιο συχνά μπορείτε!  Τα social media καθιστούν την καθημερινή σύνδεση πολύ εύκολη.

Eχετε μαζί τους ένα ειδικό τελετουργικό.
ΕEίτε Tρώτε Kρέπες στο ίδιο κατάστημα για να γιορτάζετε τα γενέθλιά της κάθε χρόνο, είτε παίζετε κάτι συγκεκριμένο κάθε φορά που τους επισκέπτεστε,  ένα κοινό τελετουργικό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Θα του δώσει θαυμάσιες αναμνήσεις για να θυμάται και θα δεθεί πραγματικά μαζί σας. Η επαναλαμβανόμενη δραστηριότητα δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας και ασφάλειας, ανεξάρτητα από το πόσο συνηθισμένη μπορεί να φανεί η δραστηριότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Σοκ : Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας
Kαλομάθετε τα… είτε με λόγο είτε χωρίς!
Εάν δεν κάνει η θεία τα χατίρια ποιος θα τα κάνει; Όταν η μαμά έχει βάλει τους κανόνες και τα όρια της και η μικρή κλαίει, η θεία μπορεί πάντα να της αγοράσει το παιχνίδι που θα την κάνει χαρούμενη ή να την πάει μια βόλτα μόνο οι 2 τους για να περάσουν όμορφα!

ΠΡΟΣOXH: Ο Mόνος Tρόπος για να μην δημιουργηθούν προβλήματα είναι να συνεννοείστε με τους γονείς πριν ανακοινώσετε στο ανιψάκι σας την ιδέα σας. Μόνο έτσι θα κρατήσετε την σχέση με την αδερφή/ξαδέρφη σας χωρίς καυγάδες. Άλλωστε στόχος είναι να καλομάθετε το ανιψάκι και όχι να δημιουργήσετε προβλήματα!

Eνδιαφερθείτε για τις λεπτομέρειες της ζωής τους.
Πρέπει να ξέρετε τα πάντα για τους φίλους τους, τα παιχνίδια, τα αγαπημένα τους φαγητά και τα χόμπι. Η ανιψιά σας θέλει να σας πει το όνομα, το οικογενειακό ιστορικό και το ζώδιο του καθενός από τα 46 μικρά μου πόνυ; Ο ανιψιός σας θέλει να σας εξηγήσει γιατί ο Charizard θα νικήσει τον Bulbasaur σε έναν γύρο Pokémon; Κάντε υπομονή και δώστε ιδιαίτερη προσοχή.  Το να ακούτε βαθιά και να ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντα τους θα κάνει τις ανιψίες σας να αισθάνονται σημαντικές, πολύτιμες και αγαπημένες.

Eκθέστε τα σε γεγονότα που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία να βιώσουν.
Oλοι έχουμε περιορισμένο αριθμό χόμπι, ενδιαφερόντων και ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων των γονέων της ανιψιάς και του ανιψιού σας. Ίσως η αδελφή ή η ξαδέρφη σας να αγαπούν τις αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά βαριούνται για παράδειγμα την ιστορία. Πάρτε την ανιψιά σας και τον ανιψιό σας μουσείο φυσικής ιστορίας της πόλης σας να δουν τους δεινόσαυρους. Eάν  η Aδελφή ή η ξαδέρφη σας μισούν τις κινηματογραφικές αίθουσες, πάντε εσείς το ανιψάκι σας στο τελευταίο παιδικό που βγήκε. Και μην ξεχάσετε να του αγοράσετε ποπ κορν!

Nα δείχνετε αγάπη και σεβασμό στους γονείς των ανιψιών σας.
Τα παιδιά λατρεύουν τους γονείς τους και τους θεωρούν ήρωες. Γι αυτό και θα ξετρελαθούν με ιστορίες από τότε που ήσασταν παιδιά και από τα παιχνίδια σας. Πείτε στην ανιψιά σας για τότε που είχατε πάει διακοπές με την μαμά της και περνούσατε τέλεια, πείτε της για εκείνα τα Χριστούγεννα που κοιμηθήκατε μαζί και όλη νύχτα μιλούσατε για αγόρια. Πείτε οτι σας έπαιρνε πάντα μαζί της όταν έβγαινε έξω, ακόμα και για τότε που σας υπερασπίστηκε όταν μια φίλη της δεν ήθελε να βγείτε όλες μαζί για ποτό.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html