Ρ0ζ βίντεο Πατρινιάς κάνει πάταγο στο διαδίκτυο: Δείτε τι έκανε μετά τον δημόσιο “εξευτελισμό”… « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ρ0ζ βίντεο Πατρινιάς κάνει πάταγο στο διαδίκτυο: Δείτε τι έκανε μετά τον δημόσιο “εξευτελισμό”…

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   9:30 π.μ.  |  Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ροζ βίντεο Πατρινιάς

Τον προσωπικό της γολγοθά φαίνεται να ζει γυναίκα από την Πάτρα, που είδε τις προσωπικές της στιγμς με τον σύντροφό της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου..

Η ίδια μετά από τον δημόσιο αυτό «εξευτελισμό» στον οποίο υπεβλήθη αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρει καταφύγιο στην Αμερική.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γυναίκα του πέθανε κατά τον τοκετό. 24 ώρες αργότερα όμως, ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτό που έγινε…
Στο ροζ βίντεο που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο διαδίκτυο και έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες περιπτύξεις με τον σύντροφό της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμφραγμα: Τι να κάνετε αν νιώσετε ότι παθαίνετε καρδιακή προσβολή
Δεν είναι γνωστό το όνομα της γυναίκας ενώ παραμένει άγνωστο αν η ίδια είχε συναινέσει για την μαγνητοσκόπηση ώστε να υποβάλλει μήνυση, σημειώνει το sportodog.gr .

Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώνουν συγγενείς της.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου! Δεν φαντάζεστε τι επιχείρηση θα ανοίξει (Photos)
Και έχουν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του συντρόφου να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία.




Πηγή: nataleme.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html