Μάγεψε το ηλιοβασίλεμα και η πανσέληνος της Τουρλίδας « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μάγεψε το ηλιοβασίλεμα και η πανσέληνος της Τουρλίδας

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   10:20 μ.μ.  |  Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017


Μια εξαιρετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθές στην παρουσίαση του έργου της ανάπλασης της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Με αφορμή και την πανσέληνο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επέλεξε την 6η Σεπτέμβρη για να παρουσιάσει το μεγάλο αυτό έργο, στο πλαίσιο της παρουσίασης των σημαντικών έργων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.  Αρχικά οι συγκεντρωμένοι περπάτησαν στο δρόμο της Τουρλίδας θαυμάζοντας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα με απίστευτα χρώματα, συνοδευόμενοι και από ποδηλάτες.  Φθάνοντας στο τέρμα της διαδρομής τους «υποδέχθηκε» η πανσέληνος και οι μελωδίες από το σαξόφωνο του γνωστού μουσικού, Βασίλη Κονίδα.

Ακολούθησαν  χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Ν. Καραπάνο και την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χρ. Σταρακά. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο έργο, το οποίο είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασία του δήμου και της Περιφέρειας και φυσικά πρόκειται για την πρώτη και  σημαντικότερη παρέμβαση που γίνεται στο Μεσολόγγι στο πλαίσιο του προγράμματος Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.  Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει στην Τουρλίδα, από το οπτικό υλικό που παρουσιάστηκε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης αντιπεριφερειάρχες, ο δήμαρχος Θέρμου, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μεσολογγίου, εκπρόσωποι αρχών και φορέων και πολύς κόσμος. Με την ευκαιρία αυτή της εκδήλωσης τα μέλη της ομάδας «Λιμνοθάλλαζα» εξέφρασαν με πανό την αντίδρασή τους για την δημιουργία των μονάδων του Ευηνοχωρίου. Η παρουσίαση του μεγάλου έργου, έκλεισε με τη φωνή της Νίκης Κοντοσόρου που ερμήνευσε υπέροχα  κομμάτια συνοδευόμενη από τα πλήκτρα του Β. Κονίδα.
Μάγεψε το ηλιοβασίλεμα και η πανσέληνος της Τουρλίδας
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html