ΑΥΤΌ που ΕΤΡΕΜΑΝ ξεκίνησε από την ΚΡΗΤΗ: ΧΑΟΣ στο ΡΕΘΥΜΝΟ « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΌ που ΕΤΡΕΜΑΝ ξεκίνησε από την ΚΡΗΤΗ: ΧΑΟΣ στο ΡΕΘΥΜΝΟ

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:40 π.μ.  |  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

,

Ένταση, σπρωξιές και ύβρεις το πρωί του Σαββάτου στο Ρέθυμνο – Εκπρόσωποι fund επιχείρησαν να κατασχέσουν κατάστημα επιχειρηματία ενώ τα ΜΑΤ είχαν αποκλείσει την περιοχή – Πλήθος κόσμου ωστόσο επιχείρησε να αποτρέψει την κατάσχεση του μαγαζιού – Οι πολίτες προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών και ακολούθησε… χάος – Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις
Παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ επιχειρήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, να γίνει από εκπρόσωπο αμερικανικού fund, η κατάσχεση καταστήματος Ρεθυμνιώτη του οποίου το δάνειο έχει εξαγοραστεί.

Κατάσχεση παρουσία ΜΑΤ

Από νωρίς το πρωί, η ευρύτερη περιοχή είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην είναι δυνατή η προσέγγιση πολιτών. 
Τοπικοί επιχειρηματίες, μέλη του ΣΑΟΡ αλλά και απλοί πολίτες έκαναν την εμφάνιση τους στο μέρος που στεγάζεται η τοπική επιχείρηση και προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό τον ΜΑΤ και να αποτρέψουν τη σφράγιση του καταστήματος με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.
 

Σπρωξιές, βρισιές και υλικές ζημιές

Οι εκπρόσωποι του ξένου fund προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, πράγμα που αποδείχτηκε δύσκολο και τελικά έσπασαν το τζάμι προκειμένου να μπουν στο κατάστημα.
Ο κλειδαράς σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τα Χανιά καθώς κανείς ρεθυμνιωτης δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην όλη επιχείρηση.Στο σημείο βρέθηκαν μέλη του ΣΑΟΡ και πλήθος κόσμου, που προσπάθησαν να αποτρέψουν την κατάσχεση.
Από το σημείο δεν έλειψαν τα επεισόδια καθώς οι πολίτες προσπάθησαν πολλές φορές να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ, για να προστατεύσουν το μαγαζί, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε αυτοκίνητο, τεχνικού που είχε κληθεί να τοποθετήσει συναγερμό. Από την οργή του πλήθους δεν γλίτωσαν ο εκπρόσωπος του fund και ο δικαστικός επιμελητής.
 
Τα πράγματα ξέφυγαν και εκτοξεύτηκαν αντικείμενα εναντίον του εκπροσώπου του Fund, όταν έβγαινε από το μαγαζί και ο οποίος φυγαδεύτηκε από την αστυνομία.
Για τα επεισόδια έγιναν δύο συλλήψεις.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EKTAKTO – ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html