Το πάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε – Έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος Γρηγόρης Καψιμάλης « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το πάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε – Έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος Γρηγόρης Καψιμάλης

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   12:50 μ.μ.  |  Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το πάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε – Έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος Γρηγόρης Καψιμάλης

Επί εννέα μήνες ο 27χρονος Γρηγόρης Καψιμάλης από τα Φιλιατρά, πάλευε για να μείνει στη ζωή, μετά το ατύχημα που είχε στις 26 Δεκεμβρίου 2016. Ο Γρηγόρης νοσηλεύτηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το ατύχημα που είχε, και ενώ τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr.

Ο άτυχος νέος είχε αγωνιστεί στην Πάτρα με την ομάδα του Προμηθέα, η οποία σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του.

Στην ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γρηγόρη Καψιμάλη, που απεβίωσε, ύστερα από νοσηλεία μηνών μετά από το μοιραίο ατύχημα της 26ης Δεκεμβρίου 2016. O -μόλις- 27 ετών Γρηγόρης υπήρξε στο παρελθόν αθλητής και μέλος της οικογένειας του Συλλόγου και η απώλειά του σε τέτοια νεαρή ηλικία μας γεμίζει με βαθιά θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η νεκρώσιμος εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Φιλιατρά.





Πηγή: sinidisi.gr . thebest.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html