Βρήκε αυτά τα μυστηριώδη αυγά στον κήπο του. Μόλις τα έπιασε στο χέρι του σοκαρισμένος διαπιστώνει πως...! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Βρήκε αυτά τα μυστηριώδη αυγά στον κήπο του. Μόλις τα έπιασε στο χέρι του σοκαρισμένος διαπιστώνει πως...!

Κατηγορία Περίεργα στις   10:00 π.μ.  |  Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ένας άντρας από τη Χαβάη εξεπλάγη όταν ανακάλυψε μερικά μικροσκοπικά αυγά στο εσωτερικό ενός σωλήνα, την ώρα που έκανε εξωτερικές δουλειές στον κήπο του.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας τράκαρε ανασφάλιστο όχημα; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Συνολικά τα αυγά ήταν 11 και είχαν το μέγεθος ενός φιστικιού. Όση ώρα τα επεξεργαζόταν όμως, κάτι απίστευτο άρχισε να συμβαίνει. Την ώρα που κρατούσε στα χέρια του μερικά αυγά, ένα από τα μικροσκοπικά αυγά άρχισε να κουνιέται και από το εσωτερικό του κάποιο πλασματάκι προσπαθούσε να σπάσει το τσόφλι.


Το κεφάλι μιας μικροσκοπικής σαύρας έκανε την εμφάνισή του και βγήκε από το αυγό. Τα άλλα αυγά φαίνονταν να είναι κούφια, αλλά το συγκεκριμένο εκκολάφθηκε ακριβώς μπροστά στα έκπληκτα μάτια του άντρα. Ο άντρας άφησε πίσω στο σωλήνα τη μικροσκοπική σαύρα και τα υπόλοιπα αυγά, για να κρυφτεί με ασφάλεια.


Στη Χαβάη ευδοκιμούν πολλά είδη σαύρας και ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για αυτόν τον άντρα, να γίνει αυτόπτης μάρτυρας της εκκόλαψης μιας μικρής σαύρας.


ΠΗΓΗ
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html