Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Πρόκειται για τον Κ. Βαβούρη « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Πρόκειται για τον Κ. Βαβούρη

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   7:00 π.μ.  |  Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Πρόκειται για τον Κ. Βαβούρη

Αναγνωρίστηκε το πτώμα που είχε βρεθεί αλυσοδεμένο στις 6 Νοεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας στην Χαλκιδική.

Λύθηκε το μυστήριο με το αλυσοδεμένο πτώμα στην Ποτίδαια Χαλκιδικής που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Βαβούρη που είχε χαθεί από την περιοχή του Χαριλάου την 1η Νοεμβρίου

Στον μαθηματικό Κωνσταντίνο Βαβούρη που είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης, και για τον οποίον, μάλιστα, είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert, ανήκει, τελικά, το πτώμα που βρέθηκε στις 6 Νοεμβρίου αλυσοδεμένο σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, είχε προκύψει το συμπέρασμα πως ο Κωνσταντίνος Βαβούρης έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό.

downloadaa.jpg

Πηγή: Dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html