Κοιτούσε φωτογραφίες του γάμου της, λίγες μέρες μετά την τελετή. Αυτό που ανακάλυψε για τον άντρα της, την έκανε να Παγώσει! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Κοιτούσε φωτογραφίες του γάμου της, λίγες μέρες μετά την τελετή. Αυτό που ανακάλυψε για τον άντρα της, την έκανε να Παγώσει!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   3:30 π.μ.  |  Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017


Φανταστείτε, να βρίσκατε τελικά τον έρωτα της ζωής σας. Τώρα φανταστείτε ότι οι δυο σας έχετε τόσα πολλά κοινά και ότι βιώνετε την τέλεια σχέση. Και φανταστείτε ότι ο νέος σας σύζυγος είναι πολύ πλούσιος, γιατί κέρδισε το λαχείο. Ακούγεται σαν να βρήκε από παραμύθι…

Όμως, όπως και με τα περισσότερα παραμύθια, υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά στην επόμενη ιστορία μας.

Ένας 68χρονος άντρας, είχε βρει επιτέλους τον έρωτα της ζωής του, μετά από δύο αποτυχημένους γάμους.

Ο άντρας, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, εξηγεί ότι μετά από το τέλος του πρώτου του γάμου, η πρώην σύζυγός του πήρε τα παιδιά τους και εξαφανίστηκε. Δεν την ξαναβρήκε ποτέ από τότε.

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε ξανά και ξεκίνησε μια δεύτερη οικογένεια. Όμως, ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο το 2009. Πληγωμένος, μόνος του και σε κακή οικονομική κατάσταση, λόγω των όρων του διακανονισμού του διαζυγίου, το 2011 άλλαξε η τύχη του! Κέρδισε πολλά εκατομμύρια δολάρια σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Τότε, μετακόμισε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην ειδυλλιακή Golden Beach της Φλόριντα. Ενώ τα χρήματα που κέρδισε του άλλαξαν τη ζωή, δεν του παρείχαν μια ουσιαστική σχέση.

«Οι μόνοι άνθρωποι που ήθελαν να με δουν ήταν η πρώην σύζυγός μου και τα παιδιά μου και πάντα ζητούσαν χρήματα», είπε, μιλώντας με τοπικές εφημερίδες.

Το 2015, αποφάσισε να δοκιμάσει να παντρευτεί για μια ακόμη φορά. Έτσι γράφτηκε σε ένα γραφείο γνωριμιών, του οποίου η ειδικότητα ήταν να ταιριάζουν ηλικιωμένους άνδρες με νεότερες γυναίκες.



Στην ιστοσελίδα με τα προφίλ των κοριτσιών, βρήκε μια κοπέλα που τον άφησε με κομμένη την ανάσα. Όταν είδε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες της 24χρονη κοπέλας, ένιωσε κάτι παράξενο. Ήταν σαν μια αίσθηση deja vu, αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί του φαινόταν τόσο οικεία.

Το γραφείο γνωριμιών, κανόνισε μια πρώτη συνάντηση με την κοπέλα. Ήταν μια ανύπαντρη μητέρα και εξωτική χορεύτρια.

Στο πρώτο τους ραντεβού, αισθάνθηκαν αμέσως μια σύνδεση, από τη στιγμή που μπήκαν στο εστιατόριο για φαγητό.

Συνέχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλο και η σχέση έγινε σοβαρή. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε! Η ημέρα του γάμου τους ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής του!

Μια μέρα, καθώς κοιτούσαν παλιές οικογενειακές φωτογραφίες, κάτι παράξενο συνέβη.

Η εικοσιτετράχρονη, αναγνώρισε τον πατέρα της σε μερικές από τις φωτογραφίες και έμεινε έκπληκτη.

Όπως αποδεικνύεται, ήταν η εγγονή του ανθρώπου του παντρεύτηκε. Ο γιος του, από τον πρώτο του γάμο, ήταν ο πατέρας της νέας γυναίκας του.

Τώρα που έχουν ανακαλύψει την συγγένειά τους, σχεδιάζουν να πάρουν διαζύγιο;

«Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει, θα είχαμε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί και δεν θέλουμε να αλλάξει αυτό. Έχω ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και είμαι αποφασισμένος να μην έχω και έναν τρίτο», είπε ο άνδρας.

Η σύζυγός / εγγονή του, αναφέρει: «Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και μοναδικό με το δικό του τρόπο. Νιώθω ότι ο δεσμός μεταξύ μας είναι τόσο ισχυρός που ακόμα και κάτι σαν αυτό δεν είναι αρκετό για να μας χωρίσει».

Αλήθεια, είχατε ποτέ μια σχέση, που πραγματικά δεν ήταν κατάλληλη για εσάς;


Πηγή: fanpage
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html