Μόλις γέννησε τον Γιο της έκανε ΑΥΤΗ την Ερώτηση και μετά Ξεψύχησε. Σοκαρισμένος ο Πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει πως… « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Μόλις γέννησε τον Γιο της έκανε ΑΥΤΗ την Ερώτηση και μετά Ξεψύχησε. Σοκαρισμένος ο Πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει πως…

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   10:30 μ.μ.  |  Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017



Ο Wes και η Karisa Bugal από το Aurora του Κολοράντο του Κολοράντο ανυπομονούσαν να γνωρίσουν το νέο τους μωρό. Περίμεναν ένα αγόρι.
Μετά από πολλούς μήνες εγκυμοσύνης, η Karisa ήταν έτοιμη να πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Ήταν πολύ αγχωμένη και ενθουσιασμένη. Νωρίτερα εκείνο το πρωί, έκανε μια ανάρτηση στην σελίδα της στο Facebook: “Ο μόνος λόγος που ξύπνησα σήμερα είναι για να γεννήσω το μωράκι μου.”
Στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της, η Karisa έκανε μία εξέταση που είχε άσχημα αποτελέσματα: είχε εμβολισμό αμνιακού υγρού. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στα όργανα και του μωρού και της μητέρας κατά την διάρκεια της γέννας. Πολλά νεογνά παθαίνουν εγκεφαλικές βλάβες και ο κίνδυνος θανάτου είναι πολύ υψηλός.
Μετά έμαθε πως η καρδιά του μωρού της είχε καταρρεύσει και άρχισε να φοβάται για την ζωή του. Οι γιατροί αποφάσισαν πως θα έπρεπε να της κάνουν άμεσα καισαρική.
Έδωσαν στην Karisa δύο επιλογές: είτε θα της έκαναν γενική αναισθησία, μία πιο ασφαλής επιλογή για την μητέρα η οποία όμως θα της στερούσε πολύτιμες στιγμές, είτε θα της έκαναν επέμβαση χωρίς αναισθησία, που ήταν πιο επικίνδυνο για την υγεία της αλλά έδινε περισσότερες ελπίδες στον γιο της.
Το μητρικό της ένστικτο της είπε να διαλέξει την επιλογή που θα έδινε στον γιο της καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει. Αυτή ήταν η τελική απόφαση της Karisa. Ο γιος της, γεννήθηκε λίγο αργότερα και ήταν ζωντανός. Η Karisa ρώτησε πόσο ζύγιζε, άκουσε κάποιον να λέει 3,35 κιλά και μετά πέθανε.
Ο Wes δεν ξέρει πώς θα εξηγήσει στον γιο του γιατί έφυγε η μητέρα του. Ελπίζει όμως να μάθει πόσο πολύ τον αγαπούσε.


Μια μέρα, θα δείξει στον γιο του τις φωτογραφίες της Karisa που έλαμπε ενώ κρατούσε την φουσκωμένη κοιλιά της πριν πάει στο νοσοκομείο. Παρόλο που ποτέ δεν θα την γνωρίσει, ελπίζει ο Declan να δει την αγάπη στο πρόσωπό της.
Δείτε ένα βίντεο της δραματικής ιστορίας τους:
Ελπίζουμε ο Wes και ο Declan να περάσουν όμορφες στιγμές στα χρόνια που έρχονται. Η αγάπη της μητέρας και του αγέννητου παιδιού της είναι δύσκολο να την αντιληφθούμε. Είναι πιθανώς μία από τις πιο δυνατές δυνάμεις στην γη.


Credit: hefty.co
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html