Πρεμιέρα Ελένης Μενεγάκη: Μας έδειξε το εσώρουχο της και υποδέχθηκε τη νέα σεζόν! Η «εικόνα» που δεν μας άρεσε καθόλου! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πρεμιέρα Ελένης Μενεγάκη: Μας έδειξε το εσώρουχο της και υποδέχθηκε τη νέα σεζόν! Η «εικόνα» που δεν μας άρεσε καθόλου!

Κατηγορία Media στις   6:00 μ.μ.  |  Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017



Η Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα πρεμιέρα και δυστυχώς, εκεί που περίμενα να δω πολλά… είδα όλα αυτά που δεν ήθελα να δω… Γιατί; Γιατί είμαστε στο 2017 και το κοινό δεν είναι πεινασμένο πια για να βλέπει εσώρουχα, στήθη και λοιπά στην τηλεόραση!

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι θα είναι ο ΚΑΙΡΟΣ τον Οκτώβριο! Η πρόγνωση του Σ. Αρναούτογλου…

Αλλά θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ «Η Ελένη του ’90 επέστρεψε». Όπως θυμάστε οι περισσότεροι, η παρουσιάστρια όταν ξεκινούσε την καριέρα της και έκανε τον Πρωινό Καφέ, φρόντιζε όλες οι εμφανίσεις της να προκαλούν εντυπώσεις. Κάθε της σύνολο συζητιόταν, ενώ πολλές φορές ήταν εκείνες που χάριζε αποκαλυπτικά…»ατυχήματα» στο κοινό της!
Αυτή την Ελένη την αφήνουμε στο παρελθόν, θέλοντας να κάνουμε μία καινούρια αρχή! Αμ δε… Σήμερα δυστυχώς στην πρεμιέρα ήρθα αντιμέτωπη με αυτή την Ελένη. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, να σημειώσω εδώ, έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλέσει, αλλά δεν ξέραμε αν θέλαμε να το κάνει με αυτό τον τρόπο!



Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, ξεκίνησε καθιστή την πρεμιέρα της, με ένα φουστάνι που άνοιγε συνεχώς, με αποτέλεσμα να δούμε πάνω από 3 φορές το εσώρουχο της, το οποίο φαινόταν όταν.. καταλάθος άνοιγε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα, καλωσορίζοντας το κοινό και τονίζοντας πως φέτος … «Θέλω να σας πιάσω και να με πιάσετε!». Μην μου πείτε ότι κατάλαθος είδαμε όλο το εσώρουχο, γιατί μία παρουσιάστρια τόσο έμπειρη, με τόσες επιτυχίες και τέτοια καριέρα, προφανώς και μπορεί να αντιληφθεί πότε η κάμερα δείχνει το εσώρουχο της, άρα δεν πρέπει να ανοίξει τα πόδια της!
Τι συνέβη; Γιατί Ελένη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί πρέπει να επαναφέρεις την Μενεγάκη του ’90, που στο κάτω κάτω μικρό κοριτσάκι ήσουν τότε στην ανεμελιά… Να το κάνεις όμως τώρα; Λίγο υπερβολικό και σε «χαντακώνει» τσάμπα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… Άστα αυτά γιατί σε ρίχνουν επίπεδο. Κι αν την «κρέμασαν» οι συνεργάτες της, δηλαδή ο σκηνοθέτης της… μην τους αφήσει να το ξανακάνουν! Η κάθε γυναίκα βγάζει τον αισθησιασμό της όπως νομίζει… εγώ την γνώμη μου λέω και νομίζω ότι την Ελένη την προτιμούμε πιο απλή, χωρίς υπερβολές, χωρίς κατά λάθος ατυχήματα που φαίνονται εσώρουχα, χωρίς τίποτα από αυτά τα περιττά!  Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
:



youweekly.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html