Αιτωλοακαρνάνικες Ιστορίες . Η μάνα μου τσακώνεται συνέχεια με την γυναίκα μου .Ο λόγος απίστευτος « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αιτωλοακαρνάνικες Ιστορίες . Η μάνα μου τσακώνεται συνέχεια με την γυναίκα μου .Ο λόγος απίστευτος

Κατηγορία Ιστορίες στις   5:38 μ.μ.  |  Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017


Την δικία του ιστορία μας έστειλε  αναγνώστης  στην καινούργια στήλη του aitoloakarnania247 και στην   Ιωάννα Χασιώτη.

Ο 39χρόνος Γιωργος απο την Μακρυνεία εξομολογείται στην Ιωάννα την μεγάλη διαφορά που έχει η μητέρα του με την γυναίκα του.

Αφορμή λοιπόν είναι το  που θα μείνει το ζευγάρι  μετά την εγκατάσταση του ζευγαρίου στην Αιτωλοακαρνανία λόγω μετάθεσης του Γιώργου  απο την Αθήνα.

Συγκεκριμένα η διαφορά τους είναι οτι η σύζυγος του Γιώργου θέλει να μείνει στο Αγρίνιο ενώ η μητέρα του Γιώργου θέλει να μείνει το ζευγάρι σε χωρίο της  Μακρυνείας .
Η  διαφορά αυτή την ζεί ο Γιώργος έδω και 4 μήνες απο την στιγμή που έμαθε ο Γιώργος ότι  πήρε μετάθεση.Η μητέρα του υποστηρίζει ότι  εαν μείνουν στο Αγρίνιο οικονομικά θα έιναι πολύ δύσκολα  ,ενώ στο Χωρίο τα πράγματα θα είναι  πολύ πιο καλά.
Τελικά απότι εξομολογείται  Γιώργος  έχει έρθει σε απόγνωση και αυτό γιατι έχει δύο στόματα πάνω απο το κεφάλι του να του πιρπιλίζουν το κεφάλι και να έρχεται σε απόγνωση.
Το που θα μείνει  τελίκα ο Γιώργος  είναι μια απόφαση που θα πάρει   σε λίγες μέρες και υποστηρίζει οτι θα κοιτάξει το συμφέρον του και όχι του λένε οι δύο γυναίκες.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ  Αιτωλοακαρνάνικες Ιστορίες 

Στείλτε την δικία σας ιστορία στο email.aitoloakarnania247@gmail.com η στο Facebook aitoloakarnania247
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html